Beliggenhet, kart til AMI Hotell Tromsø
Slagord-overskrift-AMI Hotell-Hotel-Tromsø
Norwegian language AMI Hotel Tromsø English language AMI Hotel Tromsø
Hjem Online booking Priser Kart og Beliggenhet Bilder og Video Kontakt oss Booking Om oss
Online booking AMI Hotell Tromsø
Time Lapse Tromsø Værstasjon på AMI Hotel Historien og fakta om Tromsø Aktiviteter i Tromsø Severdigheter i Tromsø Butikker, kjøpesenter og forretninger Restauranter, barer, puber og kafèer Webkameraer i Tromsø Flyselskaper og billetter Nyttige websider (feks. kino billetter) Hvis du ser nytte i denne siden? Hva skjer i Tromsø nå! (ami fb) Været i Tromsø, yr.no Bookmark and Share
Tilbud AMI Hotell Tromsø
kontakt informasjon
AMI Hotell Tromsø - Bed & Breakfast Tromsø
Skolegata 24,
N-9008 Tromsø,
Norway

Tlf: +47 776 21000
Fax: +47 776 21001

Send epost her
Siste oppdateringer


web sider
Nordlys varsel AMI Hotell-Hotel-Tromsø
Bildegalleri AMI Hotell Tromsø
Bildegalleri AMI Hotell Tromsø

Om oss - AMI Hotel Tromsø

Hotell Tromsø, Hotel Tromsø, AMI Hotel
Vi på AMI Hotel vil ønske Dere velkommen som våre gjester, og vi vil gjøre vårt beste for at
du skal få et trivelig hotell opphold i Tromsø!


AMI Hotel Tromsø er et selvstendig familie drevet hotell etablert høsten 1999 i Skolegata 24.
AMI er et fransk ord som betyr vennskap.


Beliggenhet
Hotellet ligger i en rolig blindgate, og rett foran hotellet ligger den populære kongeparken i sentrum. Fra hotellet er det en fantastiske utsikt over byen, Tromsdalen (Ishavskatedralen og fjellheisen), Tromsø sundet og den berømte Tromsø brua også kalt porten til ishavet. Fra hotellet til gågaten i Tromsø sentrum er det ca 3 minutters gange. Avstanden til Tromsø lufthavn er ca 5 km. Gode bussforbindelser i umiddelbar nærhet til hotell.

Vårt konsept
Vårt konsept er enkelt, vi ønsker å gjøre Din overnatting i Tromsø så lettvint og komfortabel som mulig, til tross for våre svært lave rompriser. Vi prøver hele tiden å skape løsninger som gjør at ditt hotell opphold skal bli så rimelig som mulig, uten at det skal gå på bekostning av service, kvalitet og sikkerhet. Det du sparer kan du bruke til å unne deg selv noe ekstra, slik at du får mer ut av besøket i "Nordens Paris" med all dens fasiliteter.


(Panoramautsikt fra hotellet)

Renhold og service
Vi kan tilby rene og trivelige hotellrom, god service og hyggelig betjening. Felles arealene i hver etasje, rengjøres hver dag, i tillegg til at service utføres på alle rommene til boende gjester. Rene håndklær kan skiftes når det trengs.

Mat og drikke
Vi serverer frokost til kr 90,- pr. person. Det finnes også et eget fullt utstyrt hotell kjøkken som kan benyttes fritt av våre gjester til alle typer matlaging!
Kaffe og Te er gratis hele døgnet for våre gjester.

Rommene
Vi har 17 gjesterom med tilsammen 36 sengeplasser, på den måten blir oppholdet mer personlig og atmosfæren mer intim og hjemmekoselig. Alle rommene har ferdig oppreide senger med håndklær. Rommene er utstyrt med tv, telefon, kjøleskap, servant og gratis bredbånd (Wlan) for de som har bærbar pc med seg. Det kan velges i rom med egen dusj/wc eller felles dusj/wc. Vi kan tilby alt fra enkeltrom til romslige familierom med 4 senger, det kan velges mellom dobbeltseng eller enkeltsenger. Alle rommene er røykfrie.

TV-Stuene
Hotellet har 2 tv-stuer, der kan ferdig innstallert playstation og datamaskiner med Internett tilknytning benyttes fritt. Her er også mulighet til å slå av en hyggelig prat.

Parkering
Vi har gjeste parkering med strømuttak, rett ved siden av hotellet.


Hjertelig velkommen til Tromsø og AMI Hotel, vi ses!

Med vennlig hilsen
Anette og Arnt-Inge Hansen
Innehavere

 
Hjem AMI Hotel Tromsø

AMI Hotel Tromsø
Skolegata 24, 9008 Tromsø
Tlf +47 776 21000, Fax +47 776 21001
E-post: email@amihotel.no

Copyright © 2009 AMI Hotel
AMI Hotel Tromsø