Hotell i Tromsø sentrum

Overnatting i hjertet av Tromsø med fasiliteter du setter pris på

Om oss Ta kontakt

Resepsjon og Parkering

Du kan sjekke inn 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, uavhengig av betjening. Trenger du hjelp, er vi tilgjengelig  hele tiden.

Ved ankomst sjekker du deg enkelt inn på hotellet og ditt rom med nøkkelkoden du har mottatt på e-post og SMS. Nøkkelkoden sendes etter kl 15.00 ankomstdagen. Koden er normalt gyldig fra kl. 15.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Vi har gjesteparkering på hotellets tomt som kan leies for Kr 80/natt, send mail for booking. Vi tilbyr gratis parkering for motorsykler.

Vi tilbyr også guidede turer i vår minibuss (8 seter), slik som nordlys turer osv. Turene kan bookes her.

VÅRE HOTELLROM

Ami Hotell Tromsø har 17 gjesterom. Alle rommene har sitt eget særpreg, med til sammen 38 sengeplasser. Dette mener vi gjør oppholdet mer personlig og atmosfæren mer intim og hjemmekoselig.

Vi har faste hygieniske rutiner, og rommene er alltid skikkelig rengjort, med gode senger som er ferdig oppreide. Håndklær er også inkludert, og rommene er utstyrt med servant, TV, kjøleskap, hårføner og trådløs-Internett eller internett fra vegguttak.

Det kan velges mellom rom med servant og felles bad, eller rom med eget bad.

Du kan også velge mellom alt fra enkeltrom til romslige familierom med fire senger, og valg av dobbeltseng eller enkeltsenger.

FELLES KJØKKEN OG STUER

Om du ønsker å spare penger, kan du lage din egen favorittmat. Ami Hotel Tromsø har to godt utstyrte kjøkken til fri bruk for våre gjester, for alle typer matlaging.

Fellesområdene er sosiale soner hvor du kan slå av en hyggelig prat med andre gjester.

Book deg inn på Ami Hotel i dag!

Book overnatting

Book deg inn på Ami Hotel i dag!

Book overnatting

Book deg inn på Ami Hotel i dag!

Book overnatting

Book deg inn på Ami Hotel i dag!

Book overnatting