Hotell i Tromsø sentrum

Overnatting i hjertet av Tromsø med fasiliteter du setter pris på

Om oss Ta kontakt

Resepsjon og Parkering

Du kan sjekke inn 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, uavhengig av betjening. Trenger du hjelp, er vi tilgjengelig på telefon hele døgnet.

Ved ankomst låser du deg enkelt inn på hotellet og ditt rom med nøkkelkoden du har mottatt på e-post og SMS ankomstdagen mellom 12.00 og 15.00. Koden er normalt gyldig fra kl. 15.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Vi har gjesteparkering på hotellets tomt som kan leies for Kr 80/natt, kan bookes her. Vi tilbyr gratis parkering for motorsykler.

Parkering og Nordlys-tur,  kan bookes med å velge dato og trykke søk i vår online booking.

VÅRE HOTELLROM

Ami Hotell Tromsø har 17 gjesterom med til sammen 36 sengeplasser. Dette mener vi gjør oppholdet mer personlig og atmosfæren mer intim og hjemmekoselig.

Vi har faste hygieniske rutiner, og rommene er alltid skikkelig rengjort, med gode senger som er ferdig oppreide. Håndklær er også inkludert, og rommene er utstyrt med servant, TV, kjøleskap, hårføner og internett både i veggkontakt og trådløst.

Det kan velges mellom rom med servant og felles bad, eller rom med eget bad.

Du kan også velge mellom alt fra enkeltrom til romslige familierom med fire senger, og valg av dobbeltseng eller enkeltsenger.

FELLES KJØKKEN OG STUER

Om du ønsker å spare penger, kan du lage din egen favorittmat. Ami Hotel Tromsø har to godt utstyrte kjøkken til fri bruk for våre gjester, for alle typer matlaging.

Fellesområdene er sosiale soner hvor du kan slå av en hyggelig prat med andre gjester.

Book deg inn på Ami Hotel i dag!

Book overnatting

Book deg inn på Ami Hotel i dag!

Book overnatting

Book deg inn på Ami Hotel i dag!

Book overnatting

Book deg inn på Ami Hotel i dag!

Book overnatting